728 X 90 Ad slot

4/11/2009

HISTORI ME ZHURMUES

nga Pandi dhe Bledi Laco

Nje spektakel origjinal i parealizuar me pare, nje format i cili ka formen e nje udhetimi ne vite, ku gjithshka eshte e dokumentuar nga shtypi i kohes ose letersia. Gjithshka eshte e ilustruar me kronikat e kinoditareve te kohes. Gjithshka eshte e komentuar nga personazhe reale, biografia e te cileve eshte historia e vertete e vendit tone.

Struktura e programit “Histori me Zhurmues” eshte e ndare ne tre rruge paralele:

- Ngjarjet, faktet, njerezit, personazhet qe lidhen me momentet me te rendesishme te historise se Shqiperise per rreth gjysem shekulli,

- Politika, jeta sociale, ekonomike, arti dhe kultura, muzika, kinematografia, letersia dhe teatri per me shume se 50 vjet,

- Historia e vendit tone me te bardhen dhe te zezen, legalen dhe ilegalen, te miren e te keqen, gjate kesaj periudhe.

NGA 04 janar 2009 ne KLAN, cdo te Diel - 21:00.

4/11/2009 1
Comments
1 Comments

1 Responses to “HISTORI ME ZHURMUES”

Agron said...
April 14, 2009 at 8:25 AM

Emision i qelluar, por ju lutem a mundet kush te me gjeje email-in e Pandit.
Me respekt,
Agroni


Post a Comment

All Rights Reserved Klan TV Blog | TV Klan Hub